Allerlaatste Blog!

op donderdag, 03 maart 2016.

Allerlaatste Blog!

Allerlaatste Blog!

Het is alweer een tijd geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord. Maar zoals met veel dingen geldt ook hier. Geen bericht goed bericht.

Ik zal beginnen bij het begin.

Het is inmiddels alweer maart 2016, maar wat is er in de tijd tussen nu en de laatste blog een hoop gebeurd. 

IMG 5176Ik ga niet teveel in details treden want er zijn niet echt schokkende dingen gebeurd gelukkig.

Op de donderdagen nog steeds naar het ziekenhuis geweest voor de shotjes en op wat verkoudheden en snot eigenlijk niet meer echt ziek geweest. Ze gaat gewoon als alle andere kindjes lekker naar de peuterspeelzaal en speelt lekker buiten met haar vrienden als het mooi weer is.

11 november mocht ze dan eindelijk ook met haar lampionnetje langs de deuren en is ze samen met haar buurjongens snoepjes op gaan halen.

 

IMG 5503Ook de Sinterklaas was een super groot feest en daar kreeg ze van Opa Piet haar eigen echte grote meiden fiets! Die heet nu dan ook de Opa Piet fiets. Ze fietste er meteen op weg.

Fijn met zijn viertjes de eerste kerst en oud en nieuw van Dex gevierd en op naar een nieuw jaar. Met voor ons hopelijk een super goed einde van het jaar. Want in Oktober hopen we toch echt klaar te zijn na 2 lange jaren.

CIMG2745IMG 6201In maart is mama samen met buurvrouw Michelle op pad geweest.

De buurvrouw ging mee naar Los Angeles en daar waren ook mijn vader en Yolande die op de terugweg waren van Hawaii. Super gezellig tripje gehad!

Wij kwamen een dagje eerder thuis dus de dag erna met Zoey naar Schiphol om eindelijk opa weer te zien. Weet niet wie er blijer was ;) 

DSC 028111 april vierden we haar 3e verjaardag. Met een mooie taart van Frozen hebben we een topdag gehad!

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 6562

12 april was dan eindelijk de dag voor Zoey. Haar dag van Stichting lach voor een dag! Ze werd opgehaald door een limousine en we mochten met haar vrienden Timo en Noah en vriendinnetje Bo instappen om naar de voorstelling van Brandweerman Sam te gaan in het Zaantheater. Bo was die ochtend grote zus geworden dus we hadden dubbel feest. Na de voorstelling nog een rondje gereden in een echte brandweerwagen. En als klap op de vuurpijl werd ook ons nieuwe neefje nog geboren. Hij heet Bram. Na de voorstelling hebben we Bo weer thuisgebracht en natuurlijk even snel bij haar nieuwe zusje Sam gekeken. Wat een dropje. Toen weer snel terug naar mijn eigen schatjes en 's avonds toen iedereen lekker lag te slapen snel op visite bij Bram. Wat een schatje! Weer 2 nieuwe lieve wondertjes op de wereld!

IMG 7285

27 april samen met Zoey naar de rommelmarkt geweest en wat was ze trots op haar zelf gekochte Diego en Sesamstraat auto. Ze kreeg van een lief buurmeisje nog een boekje dus de buit was binnen.

20 mei was de Dolle Dingen Dag van het AMC. We mochten met allemaal mede patientjes naar de Duinrell. Onze lieve vrienden Renate en Hans zouden ook gaan samen met hun dochters Tessa en Milou. Milou is een medepatientje van Zoey en tevens ook een vriendinnetje. We besloten om gezellig samen af te spreken en we hebben een fantastische dag gehad. Het weer zat ook nog eens erg mee!

IMG 7062

24 mei waren we alweer 2 jaar getrouwd.

DSC 04377 juli werd onze kleinste boef alweer 1 jaar oud. Natuurlijk hebben we dit groots gevierd en wat werd hij verwend! 's Morgens werd hij al wakker gezongen door zijn grote zus die niet kon wachten met het geven van zijn kado's die ze samen met mama voor hem had gekocht. Het was een prachtige dag en we hebben het heerlijk buiten kunnen vieren. Een mooie taart en mooie kado's. Dex kan nu ook samen gaan fietsen met Zoey want hij heeft een mooie wishbone bike gekregen.

 

 

17 juli zijn we gezellig een dagje naar Koningin Juliana Toren geweest. Hier zouden we vorig jaar heen gaan met de dolle dingen dag van het ziekenhuis maar toen werd Zoey helaas ziek en belandden we in het ziekenhuis. We hadden beloofd het nog een keer te doen en het was een fantastische dag. Dex vond het ook wel prima en heeft alles vanuit de wagen heerlijk bekeken. Zelfs Woezel en Pip waren er dus een topdag! Als afsluiter nog even pannekoeken gegeten en toen moe maar voldaan weer naar huis.

DSC 0595

27 juli mochten we weer even naar het ziekenhuis. Deze keer niet naar de oncologie afdeling maar Zoey kreeg buisjes. Het ging allemaal prima en we mochten ook snel weer naar huis.

9 augustus zijn we naar Linnaeushof geweest. Samen met onze vrienden van het ziekenhuis een topdag gehad. De meiden heerlijk spelen en Dex vond het ook geweldig! Mooi weer, super gezelschap en veel plezier! Wij houden ervan!

IMG 7821

IMG 790215 augustus zijn mama en Oma de Heer met Zoey naar de juwelier geweest want Zoey wilde graag oorbellen. Ze was super dapper maar moest toch wel even huilen. Gelukkig was het over zodra ze het resultaat zag.

27 september zijn we samen met Oma de Heer naar Artis geweest. Oma had weer hard gespaard van de Dekamarkt punten. Of ze de diertjes of de speeltuin nou leuker vond laten we maar in het midden ;) ze heeft het in ieder geval leuk gehad en wij ook!

 

DSC 0671Begin Oktober zijn we lekker een midweekje weg geweest naar Vakantie Park Beekse Bergen. Samen met Opa en Oma de Heer. We moesten wel een spuit met chemo meenemen die je moest inslikken, maar we hoefden even een weekje niet te komen. We hebben heerlijk weer gehad en zijn lekker wezen zwemmen wat ook je broertje super leuk vond! We zijn naar de dierentuin geweest en naar de speeltuin. Wat hebben we een top week gehad! De chemo innemen was toch wel erg spannend. Want het zag er raar uit chemisch geel en je had er ook helemaal geen zin in. Uiteindelijk kregen we je toch zover en heb je het gedaan. We waren echt super trots op je. Als beloning mocht je in het winkeltje van de dierentuin iets moois uitkiezen. Je koos een roze aap die je met klittenband vast kon maken om je middel en nek en Dex moest de blauwe aap krijgen omdat je het anders zielig voor hem vond. Wat ben je toch een schatje!

DSC 0804

22 oktober:

Daar was hij dan!

De dag waar we al 2 jaar naar uitkijken. De laatste behandeldag van Zoey!

En dag waarvan we soms dachten hem nooit te halen. Een dag waarop we een lange, emotionele, heftige maar vaak ook bijzondere tijd afsluiten. Mooie nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vriendschappen gesloten, maar ook beseft dat onze familie en vrienden er altijd voor ons zijn!

We begonnen de dag ervoor eigenlijk al. Het magische moment waarop we de laatste spuit chemo die we thuis elke dag gaven voor de laatste keer konden geven. Daaaagggg tot nooit meer ziens!!!

Donderdag ochtend was het toch wel erg spannend, je wilde graag je vrienden Timo en Noah mee en natuurlijk moest ook de hele familie mee. Want het was gewoon feest! Papa, Mama, Dex, Opa's, Oma's en natuurlijk je tantes en nichtjes en neefje. Daar gingen we met zijn allen naar het ziekenhuis.

DSC 0028Ook daar waren ze je niet vergeten. Nadat er natuurlijk eerst weer iets fout ging met je laaste ronde medicijnen was daar dan het moment van de laatste kraal voor je ketting. We moesten hem eerst even bijwerken maar daar was hij dan: De bloemenkraal. Gepresenteerd alsof je ten huwelijk werd gevraagd in een prachtig doosje. Volgens mij hield niemand het droog en zelfs de pedagogisch medewerkster moest haar tranen in bedwang houden.

Ook de zusters hadden iets moois voor je gemaakt, een kussensloop met hierop de tekst: Petje Af! Ze hadden er allemaal hun naam opgezet zodat je je ze niet vergeet!

We hadden ook voor alle zusters nog een klein aandenken meegenomen, een mooie pen in de vorm van een bloem. Deze konden ze mooi in hun borstzakje steken en dan nog eens aan je denken. Zoey speelde altijd met iedereen zijn pennen dus we vonden dit wel een mooi aandenken. Samen met een mooie foto van de vakantie zag het er top uit!

DSC 0079Je hebt ook een heleboel kado's gehad van iedereen. Zelfs je nichtjes hadden van hun eigen zakcentjes allemaal spullen gekocht van Frozen. Super lief! Een mooi horloge van Opa en Oma Woef en een Pyama van Opa en Oma de Heer.

DSC 0068Toen was het dan echt klaar en gingen we lekker naar huis. Taart eten en champagne drinken! Bij thuiskomst stond er nog een super mooie ballonnen paal van Anna en Elsa op je te wachten. Geregeld door Tante Rissie. Super gaaf!!

's Avonds zijn we samen met de opa's en oma's en tante's en nichtjes en neefje Bram heeriljk uit eten geweest bij de wok. Je vond het super gezellig.

25 oktober zijn mama en Zoey samen naar Disney in Concert geweest. We kregen gratis kaartjes van het ziekenhuis.

IMG 84989 november ging je allergrootste wens in vervulling. Dankzij de Make A Wish Foundation mochten we naar Disneyland Parijs om je grote helden Anna en Elsa te gaan zien. We hebben echt een paar prachtige dagen gehad en genoten van elke seconde! Ook Dex vond het prachtig! We hebben zoveel gezien en gedaan.

Helaas werd je daarna weer een keer goed ziek. Het was al een tijd geleden. Het begon al een beetje voor we naar Disney gingen. Je was wat koortsig en het eten en drinken hield ook niet echt over.

 

 

DSC 053221 november was je knalfeest!! Of nouja het werd meer een knalfeest zonder jou. Je was een klein zielig hoopje. Je was erg ziek. Koorts, niet willen eten en drinken en je hebt eigenlijk niks van je feestje meegekregen. Maar je wilde toch ook niet naar huis dus we hebben er maar het beste van gemaakt. Wij hebben evengoed een topdag gehad. Iedereen was er! Al je vrienden en vriendinnen en alle familie. Een goede afsluiter!

Helaas werd je niet echt snel beter en vond mama het toch maar tijd om aan de bel te trekken in het ziekenhuis. Je bloedwaardes waren ook niet al te best en de dokter begreep heel goed dat je je niet lekker voelde. We kregen een antibiotica kuur en gelukkig knapte je hierna snel weer op.

Kerst en oud en nieuw lekker rustig thuis gevierd. Mama was gelukkig ook thuis en samen met famlie en vrienden lekker gegeten en samen geweest.

Dit wordt ons jaar lieve Zoey! Geen ziekenhuis en chemo meer maar op naar de basisschool en lekker spelen en groot worden!

Eerst gaan we nog lekker even genieten in Amerika met onze lieve vrienden en daarna mag op 4 april je Port a Cath eruit. Ook weer een mijlpaal. Maar dit zal zeker niet de laatse mijlpaal worden! We wachten op dit moment ook nog op het kunstwerk wat gemaakt wordt van je Kanjerketting. Deze wordt op dit moment zorgvuldig ingelijst en we hopen het resultaat snel te kunnen zien.

Dit was het dan voor ons. Ons allerlaatse blog. Zoey is klaar met haar behandeling en daarmee eindigen wij dan ook. Natuurlijk hebben we nog genoeg te vertellen maar dat doen we graag weer persoonlijk.

Via deze weg willen Den en ik nogmaals iedereen bedanken die ons hebben geholpen tijdens deze moeilijke periode. Iedereen die aan ons heeft gedacht, een kaart heeft gestuurd, de hond heeft uitgelaten, eten voor ons heeft gemaakt of gebracht of klaargemaakt, ons heeft laten lachen ons een schouder om op te huilen heeft gegeven, een ballon, knuffelbeest of ander kadootje heeft gestuurd, een berichtje via Facebook heeft gestuurd, ons opgepept heeft, ons huis heeft schoongemaakt, boodschappen voor ons heeft gedaan, op onze lieve Dex heeft gepast, met Zoey heeft gespeeld en alle bezoeken in het ziekenhuis van iedereen en ga zo maar door.

We kunnen niet in woorden uiten hoeveel dit voor ons allemaal heeft betekend! We mogen ons bijzonder gelukkig prijzen met zoveel lieve mensen om ons heen. We hopen dat we nog heel lang alles met jullie kunnen en mogen delen.

IMG 8983

Ook wil ik hier mijn lieve hubbie bedanken; bedankt dat je het met me hebt uitgehouden tijdens deze periode, ik weet het ik was niet altijd de makkelijkste en we hebben het zeker niet altijd makkelijk gehad de afgelopen 2 jaar. Vele tranen zijn gevloeid en we hebben ook weleens lelijke dingen tegen elkaar gezegd,maar ik durf zonder enige twijfel te zeggen dat ik het niet zonder je had kunnen en willen doen. Je was er altijd voor me en wist precies wat te doen/zeggen om me weer de kracht te geven om door te gaan. Lievie ik hou van je en ik hoop dat we nog heel lang samen van ons mooie lieve dappere kleine grote meisje mogen genieten en natuurlijk van ons stoere, eigenwijze binkie. Ik ben ontzettend trots op je en ook op ons!

Namens ons allemaal: Bedankt en tot snel!

DSC 0360

Reacties (4)

 • Nandi Brugman-Oonk

  Nandi Brugman-Oonk

  09 maart 2016 op 13:21 |
  Wat een lieve woorden we houden van jullie alle 4 en zijn super trots ????????????

  antwoord

 • Mirjam Bom

  Mirjam Bom

  09 maart 2016 op 19:40 |
  Hoi!!

  Zoey wat heb je super gedaan!!!

  Maar ook mama en papa hebben super gedaan, vond zo bijzonder om je blogs te lezen.

  Geniet met z'n allen van het leven en lach t leven toe!

  Groetjes, Mirjam ( ex-collega )

  antwoord

 • Nelly de Heer

  Nelly de Heer

  10 maart 2016 op 00:35 |
  Mooi verteld en allemaal o zo waar.
  Hebben veel bewondering en respect voor jullie als ouders.
  Weten dat het inderdaad niet altijd even gemakkelijk was, maar jullie hebben je er fantastisch doorheen geslagen.
  Petje af voor jullie allebei en natuurlijk helemaal voor Superzoey.

  antwoord

 • Marjan Wormsbecher

  Marjan Wormsbecher

  11 maart 2016 op 23:23 |
  Wat een verhaal. Prachtig verwoord en wat heb ik groot respect voor jullie! Van dichtbij meegemaakt dat het niet altijd meevalt en dan te weten dat je niet kwam als het niet ging.
  De gebroken nachten, zwanger, bevallen en gewoon doorgaan.
  Voor de toekomst alleen maar zonneschijn en geniet van elkaar.

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen