PLAK EEN PLEISTER VOOR HET EMMA

Afgelopen week verscheen hij ineens in het straatbeeld; een felgekleurde pleister met een uitroepteken. De pleister wordt gedragen door een groot aantal bekende Amsterdammers. Het is de aftrap van een nieuwe campagne voor het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Met deze pleister, ontworpen door befaamd mode-illustrator Piet Paris, kan iedereen zijn steun betuigen aan dit unieke kinderziekenhuis.

Het idee achter de pleister is simpel en doeltreffend: van de opbrengst van een pakje pleisters wordt €2,- gebruikt om van het Emma hét kinderziekenhuis van de toekomst te maken. Het Emma Kinderziekenhuis is van groot belang voor veel zieke kinderen en hun ouders.

Het Emma Kinderziekenhuis biedt toonaangevende zorg. Wat vooral in het oog springt, is de manier waarop het Emma Kinderziekenhuis het verblijf van zieke kinderen wil veraangenamen. Een kind dat zich' thuis'voelt in een ziekenhuis, nauw contact heeft met de ouders en zoveel mogelijk kan blijven deelnemen aan het normale leven, zal zich minder ziek voelen.

De pleisters zijn te koop op www.emmapleister.nl of in een van de deelnemende winkels. Doe mee, plak mee en maak het Emma beter!

Emma Pleister