SuperZoey - gebundelde blogs

Vanaf heden (juli 2018) zijn alle blogs in boekvorm te bestellen. De opbrengsten gaan naar KiKa. 

Maandag 28 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

Opmaken voor de tweede chemo

Maandag 28 oktober 2013

Vandaag op zich een rustige dag ervan gemaakt omdat we morgen natuurlijk een spannende dag hebben.

Papa komt meestal rond half 8 naar ons toe, maar die komt vandaag iets later. Omdat we misschien deze week naar huis mogen en hygiene erg belangrijk is voor Zoey ging papa even aan de schoonmaak. De hele bovenverdieping heeft hij spic en span gemaakt dus we komen in een gespreid bedje terug!

Vanmiddag even lekker gespeeld op de gang in de auto met papa en tante Rissie, zodat mama even snel kon douchen. En gezellig op bedje gespeeld en tv gekeken.

Maandag 21 oktober 2013 t/m zondag 27 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

"Rustige dagen"

Deze week een relatief rustige week. Een aantal keer bloedonderzoek. En donderdag een echo van haar buik en een foto van haar handje. Dit doen ze om te kijken of de medicijnen die ze krijgt niet haar groei belemmeren. Ook zal er nog een hartfilmpje worden gemaakt en een echo van haar hart.

Elke ochtend begint hier met "gezellig" bloedprikken. Krijste mevrouw eerst het hele ziekenhuis bij elkaar als er ook maar iemand de kamer binnen kwam lopen, het doet haar nu nog weinig en meestal vind ze het alleen maar gezellig!

Zondag 20 Oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

De eerste chemo

Zondag 20 Oktober 2013

Vandaag een spannende dag, de eerste chemo zal vandaag via een ruggenprik worden toegediend.

Gelukkig deze keer geen 2 uur hoeven te wachten. Mama mocht weer een mooi pak aan en daar gingen we weer met bed en al de OK in. Een kus van papa en daar gingen we.

Weer een vragenlijstje en Zoey kreeg het slaapmiddel weer toegediend. Ze werd weer helemaal slap en meteen overgelegd op de operatietafel. Een kus van mama en wegwezen.

Zaterdag 19 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

In aplasie zijn....

Vandaag een relatief rustige dag. Zoey is nog steeds erg ziek en wil nog steeds alleen maar bij mama op schoot zitten. Veel huilen en erg zwak. Af en toe wil ze nog wel even tv kijken maar ook dat is maar heel even.

Omdat haar bloedwaardes heel laag zijn heeft ze op dit moment ook een hele lage weerstand. Dit noemen ze met een sjiek woord in aplasie zijn. Omdat ze zo laag zat in haar waardes heeft ze een bloedtransfusie gehad en toen kwam er gelukkig weer iets van kleur in haar gezichtje.

Vrijdag 18 Oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

Puncties en de uitslag

Vandaag op de spoedlijst gezet voor de puncties en dat betekent dat je tussen operaties door geholpen wordt. Komt er een plekje vrij dan mochten wij meteen naar de operatiekamer.

Omdat Zoey erg benauwd was moest het helaas op de operatiekamer gebeuren omdat ze daar meer apparatuur bij de hand hebben als er iets misgaat.