SuperZoey - gebundelde blogs

Vanaf heden (juli 2018) zijn alle blogs in boekvorm te bestellen. De opbrengsten gaan naar KiKa. 

Zaterdag 2 november t/m maandag 4 november

on maandag, 04 november 2013.

Heerlijke dagen thuis!

Zaterdag 2 november t/m maandag 4 november

Het is op dit moment maandagavond en alweer de laatste avond dat we met zijn drietjes lekker thuis zijn. Zoey ligt al heerlijk te slapen en wij zijn alvast alles aan het voorbereiden voor de spannende dag van morgen.

Omdat we vrijdagavond pas laat thuis waren besloten we er zaterdag een relaxte dag van te maken. Zoey sliep tot 8 uur dus dat begon alvast goed. Heerlijk met z'n drietjes in bed nog even lekker geknuffeld en tv gekeken en toen lekker een onbijtje.

's middags sliep ze maar een uurtje en was ze redelijk overstuur. Even voor het raam kijken dan maar. Daar waren alle kindjes van de straat aan het fietsen en spelen en tsja dat leek mevrouw wel wat.

Vrijdag 1 november 2013

on vrijdag, 01 november 2013.

Weer "even" naar het AMC

Zoey werd vanmorgen om 7 uur wakker van de piep van haar sondevoeding apparaat. Weer een goeie nacht gemaakt! Nog even heerlijk met z'n drietjes geknuffeld in bedje en toen aangekleed en naar beneden gegaan.

We werden om half 12 in het AMC verwacht dus snel even onbijten en alles inpakken. On route naar Amsterdam Zuid-Oost.

Donderdag 31 oktober 2013

on donderdag, 31 oktober 2013.

Weer lekker thuis!

Wederom een goede nacht! Zoey was om 8 uur naar bedje gegaan en is meteen in slaap gevallen. Dit werd ook de eerste avond dat we echt helemaal zelf de sondevoeding moesten gaan aansluiten. Gelukkig heeft papa dit helemaal onder de knie en liep de sondevoeding perfect! Goed gedaan papa!

Woensdag 30 oktober 2013

on donderdag, 31 oktober 2013.

Naar huis!

Woensdag 30 oktober 2013

Na een heerlijke nachtrust voor zowel mij als Zoey werd ik gewekt door een dikke vette poepbroek! Altijd leuk om je dag mee te beginnen.
Zoey was om kwart voor 8 in slaap gevallen en werd om 7 uur wakker. Na het verschonen zag mevrouw het niet meer zo zitten om te gaan slapen en vroeg ik aan haar wat ze wilde doen. Slapen met mama of tv kijken. Nou ik denk dat we het antwoord allemaal wel weten!

Dinsdag 29 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

De 2e chemo en Port-a-Cath

Dinsdag 29 oktober 2013

Zoey heeft gelukkig goed geslapen vannacht en ook mama heeft uiteindelijk nog een paar uurtjes kunnen slapen.

Papa was er ook al op tijd omdat Zoey vandaag als eerste aan de beurt zou zijn. Rond 8 uur moesten we bij de operatiekamer zijn.