SuperZoey - gebundelde blogs

Vanaf heden (juli 2018) zijn alle blogs in boekvorm te bestellen. De opbrengsten gaan naar KiKa. 

Maandag 11 november 2013

on maandag, 11 november 2013.

Sint Maarten

Maandag 11 november 2013

Vandaag Sint Maarten. Helaas zijn wij niet thuis en zullen de kindjes dit jaar bij ons huis geen lekker snoepjes aan de deur krijgen. Alles is donker in huize Brugman want wij zitten in het AMC.

Gelukkig was Zoey redelijk vrolijk en zou er ook hier snoepjes worden uitgedeeld vanavond. De zusters zouden met de kindjes langs de kamers gaan en Sint Maarten liedjes gaan zingen. Helaas viel Zoey rond 18.00 uur in een diepe slaap en is ze niet meer wakker geworden voor het Sint Maarten.

Vrijdag 8 november 2013

on zondag, 10 november 2013.

Even snel naar het AMC

Vanmorgen moesten we om 11 uur in het AMC zijn om bloed te prikken. Gelukkig zouden we hierna weer naar huis mogen dus dat was fijn. Lekker het weekend met zijn drietjes thuis.

Woensdag 6 en donderdag 7 november 2013

on zondag, 10 november 2013.

Weer "lekker" thuis

Woensdag 6 en donderdag 7 november 2013

's Morgens lekker met z'n drietjes wakker worden en gezellig samen knuffelen in bedje. Wat is dat toch heerlijk wakker worden.

Helaas was Zoey niet topfit en wilde ze ook weinig. Lekker naar beneden gegaan, misschien even wat eten en dan zien we wel weer. Zoey kwam gezellig mee naar de keuken en wilde graag helpen met opruimen. Gezellig en fijn dat ze toch iets wil doen dus kom maar helpen. Ik draai me om en daar staat ze met haar sonde blijven hangen achter het handvat van het keukenkastje. GVD!!! Keuken gaat er volgende week uit en dan gebeurt dit nu nog even. Nou ja helaas pindakaas. Meteen de thuiszorg gebeld en gelukkig kon er binnen een kwartier iemand komen.

Dinsdag 5 november 2013

on dinsdag, 05 november 2013.

Heropname AMC

Dinsdag 5 november 2013

Vanmorgen vroeg moesten we om half 8 in het AMC zijn. Dit betekende dus dat we vroeg van huis weg moesten. Zoey besloot om het nog iets vroeger te maken en poepte om 4 uur even alles onder. Alles schoongemaakt en weer terug in bedje gelegd maar na een kwartier weer alles onder. Toen besloot ze dat ze niet meer in haar eigen bedje wilde liggen en heeft ze nog een krap uurtje bij ons in bed geslapen.