Woensdag 30 oktober 2013

op donderdag, 31 oktober 2013.

Naar huis!

Woensdag 30 oktober 2013

Na een heerlijke nachtrust voor zowel mij als Zoey werd ik gewekt door een dikke vette poepbroek! Altijd leuk om je dag mee te beginnen.
Zoey was om kwart voor 8 in slaap gevallen en werd om 7 uur wakker. Na het verschonen zag mevrouw het niet meer zo zitten om te gaan slapen en vroeg ik aan haar wat ze wilde doen. Slapen met mama of tv kijken. Nou ik denk dat we het antwoord allemaal wel weten!

Daar zaten we dan met ons goeie gedrag. De dokter had gezegd dat als Zoey geen bijwerkingen zou krijgen van de chemo we de volgende dag waarschijnlijk naar huis mochten. Dan zit je toch een beetje gespannen te wachten tot ze hun rondes komen doen en de laatste testjes afnemen. Tot die tijd hoor je namelijk niks over het naar huis gaan.

Dan maar even een onbijtje. De mevrouw die dit rondbrengt is dol op Zoey en komt ons altijd extra broodjes, drinken en lekkers brengen. Vanmorgen kregen we een lekker eitje van haar en Zoey kreeg nog een lekkere Liga. Zoey had ook bijna een heel broodje op dus dat zat er ook maar weer in. Nog steeds geen bijwerkingen van de chemo tot nu toe. Wel een iets bollere toet en buik van de Prednison maarja dat hoort er gewoon bij.

Papa was er vanmorgen niet, die ging de benedenboel schoon soppen voor we thuis kwamen. Dan was alles lekker schoon. We zouden hem op de hoogte houden als we nieuws hadden. Die zat natuurlijk thuis in spanning.

Ondertussen in het ziekenhuis zaten we nog steeds te wachten. Gelukkig kwam Opa de Heer nog even gezellig langs met een lekker appeltaartje en gevuld speculaas. Zoey is dol op de gevulde speculaas dus die heeft lekker zitten smullen.

Rond half 11 kwam de dokter met het verlossende antwoord: Jullie mogen lekker naar huis!!!

Jeeeeejjjjj Wat waren we blij! Snel papa gebeld en die zou er meteen aankomen. Mama is meteen alle spulletjes in gaan pakken en toen papa er was zaten we dan ook al helemaal bepakt en bezakt klaar om te gaan. De zuster zou nog even een lijst maken met welke medicatie we wanneer moeten geven. Erg handig gezien het feit dat Zoey veel medicatie krijgt en dit op vaste tijden moet gebeuren. Iedereen even gedag gezegd en de zusters nog even een lekkere zak snoep en een lieve kaart gebracht en daar gingen we! Daaaagggg AMC DAAAGGG!! Helaas moeten we vrijdag alweer even terug maar dat geeft niet! Nu eerst lekker genieten thuis met z'n drietjes. Lekker in onze eigen bedjes, onze eigen douche en het aller belangrijkste: weer samen! Want na 2 weken was het erg fijn om weer samen in ons bedje te liggen!

Thuis moest Zoey weer even wennen maar ging ze al snel weer met haar speelgoed spelen en ging ze uit zichzelf weer lekker bij papa knuffelen en zelfs de oma's en opa kregen knuffels en kusjes!

Papa had een mooie taart geregeld voor de thuiskomst dus we hebben met z'n allen heerlijk een stukje taart gegeten om te vieren dat we weer thuis waren.

Reacties (3)

 • Esther Leegwater

  Esther Leegwater

  31 oktober 2013 op 20:59 |
  Yeahhh jippie yaahh yeeehhh lekker thuis!!! Hihi was nog nooit zo blij dat ik je gister niet zag hihi want dat betekende goed nieuws!! Super lief van papa dat hij taartje had besteld!
  tot snel!! Dikkkee kus!

  antwoord

 • Annechien van der Heijden-Aarts

  Annechien van der Heijden-Aarts

  01 november 2013 op 07:22 |
  Superfijn dat ze weer thuis is!! En goed nieuws, dat ze nu goed reageerde op de behandeling!! Lekker ff genieten van elkaar!!

  antwoord

 • Inge de Ruijter

  Inge de Ruijter

  01 november 2013 op 08:55 |
  Wat fijn dat jullie weer even thuis zijn! Dat zal voor zoey ook een stuk rustiger en prettiger zijn! Geniet er lekker van. Xxx

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen