Donderdag 31 oktober 2013

op donderdag, 31 oktober 2013.

Weer lekker thuis!

Wederom een goede nacht! Zoey was om 8 uur naar bedje gegaan en is meteen in slaap gevallen. Dit werd ook de eerste avond dat we echt helemaal zelf de sondevoeding moesten gaan aansluiten. Gelukkig heeft papa dit helemaal onder de knie en liep de sondevoeding perfect! Goed gedaan papa!

Om 7 uur werd Zoey wakker en hebben wij haar uit bedje gehaald. We zijn nog lekker even met z'n drietjes in het grote bed gaan knuffelen want dat was al veels te lang geleden! Heerlijk om weer samen wakker te worden!

Daarna heeft papa de sondevoeding losgekoppeld en het is de hele nacht goed gegaan. Alle voeding is binnen gekomen en er zijn geen gekke dingen gebeurd. Toch spannend zo'n eerste nacht alles zelf te moeten doen.

Vandaag een heerlijke rustige dag gehad! Lekker een broodje gegeten samen en tv gekeken en gespeeld. Mama en Zoey zijn nog even een snel boodschapje wezen doen en een loopje van 5 min naar de supermarkt was nog nooit zo heerlijk geweest!

Lekker weer een broodje eten tussen de middag en gezellig boekje lezen met buurman Mike. Toen ging het lampje toch wel een beetje uit en was ze erg moe. Om kwart over 12 lag ze al heerlijk te slapen en om 3 uur hebben wij haar wakker moeten maken.

Mama was even lekker op stap geweest en even bij Mark & Marielle geweest. Die hebben het fantastische nieuws gekregen dat ze binnenkort hun 2e Chinese wonder mogen gaan ophalen. Even een kadootje gescoord natuurlijk en bijgekletst! Nog even snel langs tante Marloes, samen de meiden uit school gehaald en toen weer lekker naar huis. Daar zaten Opa & Oma de Heer al te wachten tot Zoey wakker werd.

Even lekker met opa en oma geknuffeld en Dora gekeken en toen was het alweer tijd om aan het avond eten te beginnen. Heerlijke Dora en Diego pasta en Zoey heeft weer lekker zitten smullen!

Ze ligt vanaf kwart over 7 al helemaal in dromenland want ze is toch wel erg moe steeds. Morgen gaan we weer terug naar het AMC. Hier krijgt Zoey via de Port a Cath medicijnen toegediend en zullen ze ook wat bloed gaan afnemen. Hopelijk gaat alles goed en zijn we snel weer thuis. We hoeven gelukkig geen nachtje te blijven. Dus we kunnen lekker het weekend thuis met zijn drietjes genieten!

Reacties (2)

 • Eveline Brugman

  Eveline Brugman

  01 november 2013 op 08:45 |
  Wat klinkt dat heerlijk weer even een beetje 'normaal' !
  Geniet van het weekend met z'n drietjes!
  We denken aan jullie!
  Dikke knuffel Eef

  antwoord

 • Esther Verheijen

  Esther Verheijen

  01 november 2013 op 09:33 |
  Wat fijn voor jullie om weer even met z'n 3-tjes te zijn. En wat goed dat jullie een dagboek bijhouden. Kan Zoey later nog eens terug lezen wat er allemaal met haar is uitgespookt om haar weer helemaal nieuw te maken. Veel sterkte en kracht gewenst; superpappa en supermamma! Warme groet, Esther (vriendin Johan)

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen