Articles in Category: Oktober 2013

Zondag 20 Oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

De eerste chemo

Zondag 20 Oktober 2013

Vandaag een spannende dag, de eerste chemo zal vandaag via een ruggenprik worden toegediend.

Gelukkig deze keer geen 2 uur hoeven te wachten. Mama mocht weer een mooi pak aan en daar gingen we weer met bed en al de OK in. Een kus van papa en daar gingen we.

Weer een vragenlijstje en Zoey kreeg het slaapmiddel weer toegediend. Ze werd weer helemaal slap en meteen overgelegd op de operatietafel. Een kus van mama en wegwezen.

Zaterdag 19 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

In aplasie zijn....

Vandaag een relatief rustige dag. Zoey is nog steeds erg ziek en wil nog steeds alleen maar bij mama op schoot zitten. Veel huilen en erg zwak. Af en toe wil ze nog wel even tv kijken maar ook dat is maar heel even.

Omdat haar bloedwaardes heel laag zijn heeft ze op dit moment ook een hele lage weerstand. Dit noemen ze met een sjiek woord in aplasie zijn. Omdat ze zo laag zat in haar waardes heeft ze een bloedtransfusie gehad en toen kwam er gelukkig weer iets van kleur in haar gezichtje.

Vrijdag 18 Oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

Puncties en de uitslag

Vandaag op de spoedlijst gezet voor de puncties en dat betekent dat je tussen operaties door geholpen wordt. Komt er een plekje vrij dan mochten wij meteen naar de operatiekamer.

Omdat Zoey erg benauwd was moest het helaas op de operatiekamer gebeuren omdat ze daar meer apparatuur bij de hand hebben als er iets misgaat.

Donderdag 17 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

Op naar het AMC

Donderdag 17 oktober 2013

Na een lange slechte nacht zouden we vanmorgen naar het AMC gaan. Het ambulance personeel was mooi op tijd. We werden op een ander bed gelegd (mama mocht absoluut niet bij Zoey weg) en dag Rode Kruis Ziekenhuis. De ambulance broeder had nog een hele lieve knuffelbeer bij zich voor Zoey maar die hoefde ze niet, haar eigen konijntje Koko was veel liever!

Mama en Zoey in de ambulance en papa met opa en oma erachteraan.

Woensdag 16 oktober 2013

on maandag, 28 oktober 2013.

Spoedopname in het RKZ

Na 4 dagen koorts en een dag antibiotica zagen we helaas nog geen verbetering. Nog steeds boven de 40 graden koorts en onze lieve Zoey was verre van het meisje die we normaal gesproken kennen. Ontzettend veel hoesten en heel veel last van haar keel.

Alleen op schoot willen hangen, alleen bij mama zitten en al helemaal niks eten en drinken. Ik belde mijn moeder en die kwam meteen langs om te kijken. Oma vond het helemaal een zielig hoopje en zei ik ga nu meteen de huisarts weer bellen want dit kan zo niet.