Articles in Category: Oktober 2013

Donderdag 31 oktober 2013

on donderdag, 31 oktober 2013.

Weer lekker thuis!

Wederom een goede nacht! Zoey was om 8 uur naar bedje gegaan en is meteen in slaap gevallen. Dit werd ook de eerste avond dat we echt helemaal zelf de sondevoeding moesten gaan aansluiten. Gelukkig heeft papa dit helemaal onder de knie en liep de sondevoeding perfect! Goed gedaan papa!

Woensdag 30 oktober 2013

on donderdag, 31 oktober 2013.

Naar huis!

Woensdag 30 oktober 2013

Na een heerlijke nachtrust voor zowel mij als Zoey werd ik gewekt door een dikke vette poepbroek! Altijd leuk om je dag mee te beginnen.
Zoey was om kwart voor 8 in slaap gevallen en werd om 7 uur wakker. Na het verschonen zag mevrouw het niet meer zo zitten om te gaan slapen en vroeg ik aan haar wat ze wilde doen. Slapen met mama of tv kijken. Nou ik denk dat we het antwoord allemaal wel weten!

Dinsdag 29 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

De 2e chemo en Port-a-Cath

Dinsdag 29 oktober 2013

Zoey heeft gelukkig goed geslapen vannacht en ook mama heeft uiteindelijk nog een paar uurtjes kunnen slapen.

Papa was er ook al op tijd omdat Zoey vandaag als eerste aan de beurt zou zijn. Rond 8 uur moesten we bij de operatiekamer zijn.

Maandag 28 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

Opmaken voor de tweede chemo

Maandag 28 oktober 2013

Vandaag op zich een rustige dag ervan gemaakt omdat we morgen natuurlijk een spannende dag hebben.

Papa komt meestal rond half 8 naar ons toe, maar die komt vandaag iets later. Omdat we misschien deze week naar huis mogen en hygiene erg belangrijk is voor Zoey ging papa even aan de schoonmaak. De hele bovenverdieping heeft hij spic en span gemaakt dus we komen in een gespreid bedje terug!

Vanmiddag even lekker gespeeld op de gang in de auto met papa en tante Rissie, zodat mama even snel kon douchen. En gezellig op bedje gespeeld en tv gekeken.

Maandag 21 oktober 2013 t/m zondag 27 oktober 2013

on dinsdag, 29 oktober 2013.

"Rustige dagen"

Deze week een relatief rustige week. Een aantal keer bloedonderzoek. En donderdag een echo van haar buik en een foto van haar handje. Dit doen ze om te kijken of de medicijnen die ze krijgt niet haar groei belemmeren. Ook zal er nog een hartfilmpje worden gemaakt en een echo van haar hart.

Elke ochtend begint hier met "gezellig" bloedprikken. Krijste mevrouw eerst het hele ziekenhuis bij elkaar als er ook maar iemand de kamer binnen kwam lopen, het doet haar nu nog weinig en meestal vind ze het alleen maar gezellig!