Zaterdag 2 november t/m maandag 4 november

op maandag, 04 november 2013.

Heerlijke dagen thuis!

Zaterdag 2 november t/m maandag 4 november

Het is op dit moment maandagavond en alweer de laatste avond dat we met zijn drietjes lekker thuis zijn. Zoey ligt al heerlijk te slapen en wij zijn alvast alles aan het voorbereiden voor de spannende dag van morgen.

Omdat we vrijdagavond pas laat thuis waren besloten we er zaterdag een relaxte dag van te maken. Zoey sliep tot 8 uur dus dat begon alvast goed. Heerlijk met z'n drietjes in bed nog even lekker geknuffeld en tv gekeken en toen lekker een onbijtje.

's middags sliep ze maar een uurtje en was ze redelijk overstuur. Even voor het raam kijken dan maar. Daar waren alle kindjes van de straat aan het fietsen en spelen en tsja dat leek mevrouw wel wat.

 

 

Ik vroeg aan haar of ze ook wilde fietsen en JAJAAA was het antwoord. Snel kleertjes aan en ze stond zelf al met haar schoenen in haar handjes. Jasje aan, fietsje mee en daar ging ze. Eerst nog even voorzichtig maar al snel had ze de smaak weer goed te pakken en ging ze alweer rondjes om het huizenblok maken. Na 3 rondjes was ze er klaar mee en was ze toch wel erg moe. Lekker naar binnen op de bank Dora gekeken. Kon Papa ondertussen even boodschapjes doen.

DSC 0006

Papa had lekker Nibbits meegenomen voor Zoey en daar lustte ze wel pap van! Ze zat intens te genieten van een heerlijk bakje chippies. Eerst van elk chippie een hapje en dan weer terug in haar bakje.

Papa ging 's avonds even met de Familie Oonk uit eten ter ere van de verjaardag van oma en mama en Zoey aten gezellig samen. Een lekker erwtensoepje had mama gehaald met een lekker broodje erbij. Nouja of de erwtensoep lekker was weet mama eigenlijk niet want ik heb geen hap gehad. Zoey heeft het hele blikje leeggegeten. Nouja gelukkig dat ze zo lekker eet!

Papa was gelukkig alweer op tijd thuis dus we konden het avondritueel gezellig samen doen. Sondevoeding aansluiten en tegen de tijd dat ze in haar bedje lag sliep ze al.

Zondagochtend werd ze ook weer rond een uurtje of half 8 wakker dus dat is mooi dachten we. Toen mama haar kamertje binnen kwam rook ze het al. POEP! Dit was al 2 dagen geleden en mama wist dan ook meteen dat dit foute boel was. En jahoor POEP overal! Uhhh waar te beginnen? PAPAAAAAAA!! Samen hebben we alle kleertjes snel uitgetrokken er halverwege achterkomend dat die K.. sondevoeding slang nog was aangesloten. Shit! Papa snel de slang afgekoppeld en we konden weer verder met uitkleden. Zoey vond al dat gepiel aan haar lijfje geen feest en schreeuwde dan ook de hele straat even wakker. Snel samen met papa onder de douche en snel weer lekker warm aankleden. Lekker even bijkomen op bedje met sesamstraat.

's ochtends zouden we visite krijgen van Opa en Oma de Heer en ook Tante Mariska zou komen. Die zou ook Snowy weer meenemen. Wat was ze blij dat Snowy er weer is! Gezellig balletjes gooien en achter elkaar aanlopen! Heerlijk gespeeld heel de ochtend en in de middag weer lekker Dora gekeken en chippies gegeten.

Maandagochtend wederom gewekt door een heerlijke poeplucht en alles weer onder. Begint een beetje standaard ritueel te worden helaas. Maarja het kan er maar uit zijn! Wasmachine draaide weer. Gelukkig deze keer niet tot aan haar nek dus het viel nog mee.

Vanmorgen intake gesprek van de thuiszorg gehad. Een hele aardige mevrouw die ons kwam uitleggen wat precies de bedoeling was van de thuiszorg. Voor ons zal dit voorlopig bestaan uit het opnieuw inbrengen van de sondeslang als Zoey deze uitspuugt of eruit trekt.

Ook kwamen Opa de Heer en tante Marloes nog even op visite en heeft Zoey heerlijk met ze gespeeld. Helaas was het ontzettend rotweer en konden we niet buiten fietsen. Dan maar binnen. Daar ging ze, van de keuken naar de achterdeur en weer terug. Dit herhaalde zich een aantal keer. Met een grote lach op haar gezicht natuurlijk.

Vanavond heerlijk boerenkool gegeten, of nou ja eten het leek meer op vreten! Niet normaal!

Nog even snel een verhaaltje lezen in bed in 1 van de vele mooie boekjes die ze allemaal heeft gehad. Elke avond leggen we ze allemaal op bed en mag ze er 1 kiezen. Hierna lekker slapen.

Zoey ligt dus al heerlijk in dromenland niet wetende wat haar morgen weer staat te wachten. Gelukkig maar! Dat zijn weer zorgen voor morgen.

Papa en mama zijn druk bezig om alles klaar te leggen voor morgen. We werden vanmiddag gebeld dat we om half 8 al worden verwacht dus lekker op tijd! We zijn als eerste aan de beurt maar dat vonden we alleen maar prettig! Hoeven we niet in de file te rijden en we hoeven ook niet bang te zijn dat er iets uitloopt voor ons.

Morgen staat een lumbaalpunctie, een beenmergpunctie en een chemo op het programma. Dezelfde chemo als vorige week dus laten we hopen dat het net zo goed gaat als de vorige. We moeten waarschijnlijk een nachtje blijven dus we gaan nu de spulletjes inpakken en dan lekker naar bed toe. Morgen vroeg op en waarschijnlijk een lange dag met veel wachten.

Reacties (10)

 • Nancy Hijne-Schipper

  Nancy Hijne-Schipper

  04 november 2013 op 21:22 |
  Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben deze dagen!
  Het was ook heel fijn jullie en Zoey weer te zien!
  Wat is het toch een leuk en lief grietje!
  Voor morgen wensen wij jullie en Zoey heel sterkte toe, zo te lezen wordt het een behoorlijke zware dag.
  Wij denken aan jullie!
  Veel liefs de buurtjes

  antwoord

 • Janny van der Geest

  Janny van der Geest

  04 november 2013 op 21:25 |
  Fijn dat jullie zo van het weekend hebben genoten. Heel veel sterkte morgen!

  antwoord

 • Cathy Padmos

  Cathy Padmos

  04 november 2013 op 21:55 |
  Heel veel sterkte morgen!
  Zet um op Super Zoey!
  Grtjs Cathy

  antwoord

 • Suzanne de Snaijer

  Suzanne de Snaijer

  04 november 2013 op 22:25 |
  Veel sterkte! hoop dat t niet te erg is voor haar! en voor jullie natuurlijk) Dikke X van ons allen!

  antwoord

 • Yolande De Groote

  Yolande De Groote

  04 november 2013 op 22:57 |
  Wat een flinke meid

  antwoord

 • Mariska Brugman

  Mariska Brugman

  05 november 2013 op 00:14 |
  Heel veel sterkte lieve schatten ik denk aan jullie morgen de hele dag dikke dikke kussssstante rissie xxxx????????????????????????????

  antwoord

 • Daphne Kersbergen

  Daphne Kersbergen

  05 november 2013 op 00:52 |
  wat fijn dat ze zo lekker speelt, en dat ze ook weer zo goed eet, en dus ook zo goed poept hihi
  zet m op morgen, ik zal aan jullie denken.
  veel sterkte en dikke kus

  antwoord

 • Eveline Brugman

  Eveline Brugman

  05 november 2013 op 12:33 |
  Heel veel sterkte vandaag! We denken aan jullie! Dikke kus!

  antwoord

 • Ilona de Jong

  Ilona de Jong

  05 november 2013 op 14:06 |
  Liefies! Wat een spannende dag vandaag!!! Ik denk alsmaar aan jullie! En ik weet zeker dag super Zoey t weer top doet vandaag!! En hopelijk gauw weer naar huis, het fietsje wacht...;-) dikke kussen!

  antwoord

 • Ilona de Jong

  Ilona de Jong

  05 november 2013 op 14:07 |
  En Wat een mooie foto van Den en Zoey! Twee boefjes...xx

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen