Maandag 11 november 2013

op maandag, 11 november 2013.

Sint Maarten

Maandag 11 november 2013

Vandaag Sint Maarten. Helaas zijn wij niet thuis en zullen de kindjes dit jaar bij ons huis geen lekker snoepjes aan de deur krijgen. Alles is donker in huize Brugman want wij zitten in het AMC.

Gelukkig was Zoey redelijk vrolijk en zou er ook hier snoepjes worden uitgedeeld vanavond. De zusters zouden met de kindjes langs de kamers gaan en Sint Maarten liedjes gaan zingen. Helaas viel Zoey rond 18.00 uur in een diepe slaap en is ze niet meer wakker geworden voor het Sint Maarten.

Wij hadden symbolisch haar lampionnetje boven haar bedje gehangen zodat ze toch nog een beetje meedeed. Om 19.00 uur gingen alle kindjes verzamelen in de gang om daarna met z'n allen langs de deuren te gaan zingen.

Super schattig om te zien maar ook wel erg zielig. Kindjes met bedden en rolstoelen en allemaal infuuspalen. Maar ontzettend leuk dat ze wel iets organiseren hier.

Mama ook lekker in bedje want die was ook bekaf.

Reacties (2)

 • Nandi Brugman-Oonk

  Nandi Brugman-Oonk

  12 november 2013 op 06:29 |
  Een foto zegt al genoeg knuffels

  antwoord

 • Gwen Schroduer

  Gwen Schroduer

  15 november 2013 op 23:02 |
  Mijn hart breekt als ik dit allemaal lees, zeker omdat wij er een kereltje hebben die maar een maand ouder is. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe! Jullie zullen wel denken wie is dat nu weer maar ik ben de schoonzus van Jan Koper.

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen