Articles in Category: November 2013

Donderdag 28 november en vrijdag 29 november 2013

on vrijdag, 29 november 2013.

And we're back!

Donderdag 28 november en vrijdag 29 november 2013

Na de helse nacht hadden we weinig tijd om bij te komen want om 11 uur moesten we alweer in het AMC zijn. We kregen dezelfde kamer als vorige week dus lekker onze eigen kamer weer. Op het programma staat een nieuw soort chemo, hierbij moet er veel vocht worden toegediend omdat dit de blaas zou kunnen aantasten. Hierbij krijg je dan ook een medicijn dat de blaas beschermt en dit betekent dat we een nachtje moesten blijven.

Natuurlijk moest de Port a Cath ook weer worden aangeprikt zodat het infuus hierop kon worden aangesloten. Thuis al de verdovende zalf erop gesmeerd dus hier voelde ze helemaal niks van. Onze favoriete zuster was er en dat hielp ook. Nog even snel bloed afgenomen en de chemo kon beginnen.

Zaterdag 23 november t/m woensdag 27 november

on vrijdag, 29 november 2013.

Logeren bij Opa en Oma

Zaterdag 23 november t/m woensdag 27 november

Vanmorgen eerst maar eens wakker worden met zijn drietjes voor de verandering. Op mama's oude kamertje. Daarna even lekker onbijten en gezellig even tv kijken. Gelukkig hebben opa en oma dezelfde zender als thuis dus kon ze heerlijk haar favo programma's kijken.

Vrienden van opa en oma kwamen vanuit Belgie op bezoek en bleven gezellig voor de lunch. Zoey kreeg nog 2 mooie pyama's en kan chique gaan slapen. (Nogmaals bedankt hiervoor)

Zondag 17 t/m vrijdag 22 november 2013

on vrijdag, 22 november 2013.

Rustige dagen

Zondag 17 t/m vrijdag 22 november 2013

Vanmorgen wakker geworden en natuurlijk nieuwsgierig of er iets in haar schoentje zou zitten. Snel gaan kijken en haar hele schoen was rijkelijk gevuld. Ook nog een mooi gedicht van Sint en Piet erbij.

Chocolade centjes, schuimpjes, een chocoladeletter en een ijsje waarvan je het bolletje ijs af kan schieten. Ik weet trouwens niet wie dat leuker vond. Zoey of papa!?

Woensdag 13 t/m zaterdag 16 november 2013

on zaterdag, 16 november 2013.

Weer in rustig vaarwater

Woensdag 13 t/m zaterdag 16 november 2013

Na de  hectische dag gister is alles weer redelijk terug naar "normaal". De artsen waren nog altijd bezig met het uitvinden wat er gebeurd is maar staan nog altijd voor een raadsel.

Ze blijven doorzoeken maar misschien wordt de oorzaak wel nooit gevonden.

Zoey was nog steeds erg moe en sliep nog steeds veel. Wel nog steeds om de 2 uur bloedsuiker testen maar dat gaat nog steeds goed.

Omdat ze al sinds vorige week weinig tot niks heeft gegeten en haar darmen stuk zijn van alle diarree wordt de sondevoeding die ze krijgt niet opgenomen door haar darmen. Hierdoor worden er ook geen mineralen, zouten etc. opgenomen in het lijfje waardoor ze zich nog steeds niet lekker voelt.

Dinsdag 12 november 2013

on zaterdag, 16 november 2013.

Een zwarte bladzijde in de geschiedenis

Dinsdag 12 november 2013

Nadat Zoey om 18.00 uur in slaap was gevallen kwam Oma de Heer 's avonds nog even op visite. Papa ging rond kwart voor 8 weer naar huis en zou er morgenochtend weer zijn.

Om 8 uur besloot Zoey wakker te worden en begon ze een beetje te huilen. Ze wilde eigenlijk niks behalve huilen.

We dachten dat ze zo wel weer zou gaan slapen omdat ze zo ontzettend moe was. Helaas werd het alleen maar erger. De volgende ochtend stond er weer een lumbaalpunctie en chemo op het programma dus het zou fijn zijn als ze een beetje uitgerust was.

Helaas bleef de diarree ook maar lopen en het leek wel water wat eruit kwam. Zo ontzettend zielig! Ook haar hele billetjes zijn stuk dus bij elke lading diarree die komt gilt ze het uit van de pijn.