Articles in Category: December 2013

Woensdag 11 december t/m maandag 16 december 2013

on maandag, 16 december 2013.

Vrolijke Frans!

Woensdag 11 december t/m maandag 16 december 2013

De drie dagen chemo shotjes zijn goed verlopen en ook met Zoey lijkt het steeds iets beter te gaan. Het slaapritme komt weer langzaam terug en ook de middagslaapjes zijn weer back in town. Hier zijn papa en mama erg blij mee want dan kunnen we toch ook even iets voor ons zelf doen, al is het maar voor 1,5 uur.

Zaterdag 30 november t/m dinsdag 10 december 2013

on dinsdag, 10 december 2013.

Drukke dagen

Zaterdag 30 november t/m dinsdag 10 december 2013

We moesten nu 4 dagen lang elke dag naar het ziekenhuis voor een shotje chemo en ook thuis moeten we elke dag zelf chemo toedienen. Dit doen we via de sonde. De artsen vertelden ons dat een bijwerking van deze chemo griepverschijnselen zijn en dat we daar op moeten letten. Dus krijgt ze koorts dan is het meteen aan de bel trekken. 

We waren allang blij dat we gewoon weer lekker naar huis mochten na het shotje en dat we deze keer niet hoefden te blijven.

Zaterdag was ook onze keuken klaar en wat is het super mooi geworden. Het lijkt wel of we een veel groter huis hebben. Na het halen van het chemo shotje zijn we even snel langs huis gereden om de keuken te bewonderen en toen zijn we weer doorgereden naar Opa & Oma de Heer.