SuperZoey - gebundelde blogs

Vanaf heden (juli 2018) zijn alle blogs in boekvorm te bestellen. De opbrengsten gaan naar KiKa. 

Maandag 10 februari t/m zaterdag 15 februari

on zaterdag, 15 februari 2014.

Goed Nieuws

Maandag 10 februari t/m zaterdag 15 februari

We hebben vanmiddag ontzettend goed nieuws gekregen!!

Terwijl de Port a Cath van Zoey aangeprikt werd kwam de arts langs om het volgende schema voor de chemokuur met ons te bespreken.

Ze begon over het schema van 2 jaar en wilde even doornemen hoe de komende periode er uit zou gaan zien.

Wij waren even van slag omdat het 2 jarige schema paste bij een schone beenmergpunctie. Dus keken wij elkaar even aan en toen heb ik maar snel gevraagd of dit betekende dat het beenmerg dus schoon is.

 

Maandag 6 januari t/m zondag 9 februari 2014

on zaterdag, 08 februari 2014.

Drukke tijden

Maandag 6 januari t/m zondag 9 februari 2014

Vandaag was hij er dan eindelijk, de dag der dagen, de dag dat we eindelijk naar huis mochten!! Jeeeejjj, wat heerlijk.

Lekker naar ons eigen huis, onze eigen bedjes, naar Snowy, maar natuurlijk het allerbelangrijkste: weer met zijn drietjes! Of nouja met zijn drietjes....

De meeste van jullie hebben we persoonlijk al op de hoogte gesteld maar nu mag iedereen het weten.

In juli zal Zoey niet meer alleen zijn in huis want Zoey wordt dan Grote Zus!

Dinsdag 17 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014

on zondag, 05 januari 2014.

Merry F****** Christmas and a Shitty New Year!!!

Dinsdag 17 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014

Een tijdje geen blog geschreven. Niet omdat er niks is gebeurd maar meer omdat de zin om te schrijven eventjes ontbrak. Een heftige periode achter de rug maar laten we beginnen bij het begin.

De derde ronde met shotjes verliep eigenlijk rustig en zoals we al gedacht hadden kwam ook de bloedtransfusie weer voorbij. We hadden dit zelf al een beetje ingecalculeerd en hadden gevraagd of ze tussentijds bloed af konden nemen zodat we niet weer speciaal terug hoefden te komen. Dit was geen probleem en na het shotje werd er dan ook meteen bloed aangehangen. Kan er maar weer in zitten.

Woensdag 11 december t/m maandag 16 december 2013

on maandag, 16 december 2013.

Vrolijke Frans!

Woensdag 11 december t/m maandag 16 december 2013

De drie dagen chemo shotjes zijn goed verlopen en ook met Zoey lijkt het steeds iets beter te gaan. Het slaapritme komt weer langzaam terug en ook de middagslaapjes zijn weer back in town. Hier zijn papa en mama erg blij mee want dan kunnen we toch ook even iets voor ons zelf doen, al is het maar voor 1,5 uur.

Zaterdag 30 november t/m dinsdag 10 december 2013

on dinsdag, 10 december 2013.

Drukke dagen

Zaterdag 30 november t/m dinsdag 10 december 2013

We moesten nu 4 dagen lang elke dag naar het ziekenhuis voor een shotje chemo en ook thuis moeten we elke dag zelf chemo toedienen. Dit doen we via de sonde. De artsen vertelden ons dat een bijwerking van deze chemo griepverschijnselen zijn en dat we daar op moeten letten. Dus krijgt ze koorts dan is het meteen aan de bel trekken. 

We waren allang blij dat we gewoon weer lekker naar huis mochten na het shotje en dat we deze keer niet hoefden te blijven.

Zaterdag was ook onze keuken klaar en wat is het super mooi geworden. Het lijkt wel of we een veel groter huis hebben. Na het halen van het chemo shotje zijn we even snel langs huis gereden om de keuken te bewonderen en toen zijn we weer doorgereden naar Opa & Oma de Heer.